PET palackok szelektálása helyett, inkább váltsuk vissza a patront! Szódázzunk, mert friss, olcsó és környezettudatos ital. Ráadásul, még be is rúghatunk tőle.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsolti
de a szóda az a klórozott csapvíz, más néven tisztított szennyvíz, telenyomva buborékkal. az ásványvíz meg mégis csak egészségesebb. akkor most környezettudatos legyek, vagy egészségtudatos?
nyanya001
@zsolti: Nem egészen!
Ha egy kicsit is ad magára az a szódás, mint az ismerősöm, akkor felszereltet egy olyan berendezést, ami a csapvizet 2x tisztitja, ennél fogva az a szódaviz iható akár 3 hónap múlva is!
zsolti
@nyanya001: tisztíthatja akárhogy szerintem, az akkor sem lesz annyira tiszta, mint a nem tudom hány ezer méter mélyről jövő víz
csutak
Én Evianban járva (www.asiaflash.com/blog/eau-d-evian.shtml) láttam miéként palackozzák a vizet, ami karszt víz. Hasonló pedig La Salvetatban van (www.lasalvetatsuragout.com/economie-locale_eau-La-Salvetat.htm) szóval az a víz valóban tiszta vegyszermentes. De amit az alföldön az amúgy felszálló vízből nyerünk, az már kétséges...
nyanya001
Nem akarom a márkanevet leirni, lényege, Budán fakadt ez az ásványviz.
Amig tiszta volt, jól ellehetett adni nyugatra, de a folyamatos ellenőrzések során kiderült, a viz minősége sokat romlott, bedobták a hazai piacra.
inkvi
@csutak: Vízminőség-vizsgálat van és magyar szabvány!
csutak
@inkvi: Másról írsz mint én!
Én kettő karszt forrást palackozó üzemre és az ottani vízről írtam.
Aki a mi hidrológiai adottságainkat ismeri, az tudja, hogy a felszínközeli de még az ezer méter körüli vizek miért fertőzöttek.
Az MSZ. -t még akkor írták, amikor még nem volt hazánkban gázkromatográf!
trix
Én a ph 9.3 lúgos vizet iszom, napi 2 litert....
varrólány
@stirlitz: Az utolsó mondat az nagyon jó!!!
inkvi
@stirlitz: Ne hívd fel a figyelmüket rá, mert azt is megkaparintják!
inkvi
@stirlitz: Majdnem megkaparintották a közel múltban. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.