Gyorséttermek. Külföldön évtizedek óta, nálunk talán csak a kilencvenes évek elejétől élik igazi, nagy virágkorukat. Ugyan nem olcsó ezeken a helyeken étkezni, mégis sokakat mágnesként húznak magukhoz. Mert a hamburgernek, a csirkének, a krumplinak valahogy más íze van, mint otthon. Vajon mi lehet a nagy étteremláncok titka?

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.