Gatter László, a Fővárosi Bíróság elnöke fegyelmi eljárást kezdeményezett Cserni János, a Fővárosi Bíróság büntetőbírája ellen, amiért utóbbi egy cikkében azt írta: "A bírói függetlenség azt jelenti, hogy a bírák a döntéseik meghozatalánál csak a bizonyított tényeket és a jogviták eldöntéséhez szükséges jogszabályokat vehetik figyelembe... ebből egyenesen következik az is, hogy egy párt országgyűlési képviselője sem vonhat felelősségre valamely bírót az általa kifogásolt döntéséért, még akkor sem, ha Révész Máriusznak hívják. " A Magyar Nemzet előbb tudott a bíró ellen indított fegyelmiről, mint ő maga - írja a Galamus.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Don Quijote: Ne má!! Holdampf Lajos szabadságharcos??
1956-ban kezdte az általános iskolát, vagyis 6 éves volt!!
Akkor mikor is "szabadságharcolt"?? A marha!!
Dr.luigilongo60
"Még annyit a Fővárosi Bíróság működése kapcsán: Cserni János előbb értesült fegyelmi eljárás alá vonásáról Kulcsár Annától, a Magyar Nemzet újságírójától, minthogy kibontotta volna az erről szóló, Gatter László által aláírt levelet. Cserni elnökhelyettesi állásra benyújtott korábbi pályázatát a Fővárosi Bíróság elnöke határozatlan időre elhalasztotta. "

Azért ez sem semmi.
A kékparolinosok már a spájzban vannak./a világoskékek/
lópicigáspár
Ki az a Révész Máriusz? Ja az a garázda aki nem állt meg a rendőrnek? Ó, hogy már politikus, ráadásul fityeszes! Akkor csak egy szent lehet és sérthetetlen. Már látom is benne a jövő "zuschlagját" Jaj most látom leírtam a nevét! Most akkor fegyelmit kapok a NYUFIG-tól?!:-)))
másvirág
Már azért is fegyelmi jár mert,kimaradt a névsorból Révész Máriusz bűntársainak a neve? Szegény bíró nem tudta,hogy "ki fizeti a Révészt"?
luciferi
@másvirág: most már tudja. Ő fizeti!:(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.