Az ORFK közelménye szerint közlekedésbiztonsági akciót célja, hogy ellenőrizzék a biztonsági öv és a biztonsági gyermekülés használatát

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Régebben hír volt Szeged környékén balesenél kiesett az autójából a sofőr /biztonsági öv nem volt bekapcsolva/ és a puha szántóföldre esett.Pár karcolással meguszta az autó totálkáros, később a rendőrségtők büntetést kapott. Örömmel fizette ki ezen mulott az élete.
csutak
@gabrella: Én pedig szedtem ki 22 éves haldoklót Fehérvár alatt, akit az őv megvédett volna!
A nagy számok törvénye okán a jogalkotó vette magának a fáradtságot és érted hoztak egy törvényt!
Te mint becsületes jogkövető állampolgár egyet tehetsz: Betartod!
Ha nem, akkor saját érdekedben bírsággal fognak rábeszélni.
Érted haragszanak, nem ellened!
Stilla
@csutak: És a betervezett büntetés összeget be kell szedni.
Zsoel
Nem azért kell bekapcsolni a biztonsági övet, mert különben megbüntet a rendőr! Azért kell bekapcsolni, mert egy esetleges ütközéskor (ami bizony történhet a mi hibánkon kívül is!) a test még szabadon gyorsul tovább, és már 40-50 km/h-s sebességgel ütközve is úgy elröpül a bekötetlen ember az ülésből, mint a kilőtt flippergolyó... meg körülbelül úgy is csapódik ide-oda a kocsiban, és ez a sebesség már bőven elég ahhoz, hogy szétloccsanjon a fejünk a szélvédőn vagy a műszerfalon. Mikor jutunk már el végre odáig agyilag, hogy ezt felfogjuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.