BUDAPEST — Közel egymilliós tartozást halmozott fel Alföldi Róbert (42) – a Helyi Téma információi szerint. A Nemzeti Színház igazgatója kiverte a biztosítékot szomszédainál, amiért állításuk szerint nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá eső részét sem.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szerintem
Nekem Alföldi akkor lett lett ellenszenves,amikor a Sthol ügy kapcsán azonmód elbocsájtotta a színészt,de miután hallotta a visszhangokat,hogy milyen igazságtalanság így viselkedni vele-mindenki részéről-,nagyvonalúan megengedte,hogy a színház tagja maradjon.

Nem Stholt védem,Alföldi viselkedését kritizálom
snagy
Nagyon nagy gáz ha valakit a tartozása vagy tisztességtelen üzleti magatartása miatt pellengérre tesznek. Viszont szükséges, hogy minél kevesebben legyenek.
varrólány
Régóta nem fizethet ha ennyi tartozása lett. Persze a sok gond ,a nagy család miatt nem jutott eszébe.
51kacsa
@varrólány: Ha olyan régen nem fizet, akkor a társasház kk-ja (közösképviselő) is hibás, mert 6 havi nem fizetés után már kell kérni fizetési felszólítást a delikvens ellen! Mért nem tették meg időben, miért vártak, hogy ilyen nagy tartozás halmozódjon fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.