Pszichoszomatikus szívbetegséggel küzd az X-Faktor versenyzője, ifjabb Bodnár Attila. Problémáját a stressz és lelki megrázkódtatások idézték elő.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@barnan: Van egy kis bibi szerintem. A zsűri csak az apja miatt engedte tovább, ha kiesik, illetve nem győz akkor őket fogja hibáztatni a sikertelen életéért. A saját kudarcait áthárítja másokra ahelyett hogy megpróbálna "normálisan" élni mint más földi halandó.
Egyébként felháborított hogy tovább engedték, amikor nála jobbakat kiszavaztak..........
Abban egyetértek, ha hívő akkor ne így álljon az apjához, tanuljon meg megbocsátani (már ha igaz amikkel vádolja az apját), és teremtse meg a maga kis életét. Nem kell énekelni, főleg mert nem tud.........meglehet az utcán megteszi a hamis dalolás, de máshol ezt nem tolerálják.
barnan
Nem ismerem a srác belső lelkivilágát, igazi énjét és amit a fellépése alatt láttam, attól sem lettem okosabb.

A mutatott produktuma alapján tényleg nem érdemelt továbbjutást, ezt Ő is megvallotta az előadása után. Biztosan nem az eddigi teljesítménye alapján ment tovább, ez egyértelmű, a zsűri kifigurázta az apját az előző adásban, így azt sem hiszem, hogy apja korábbi művészi teljesítménye, rokoni kapcsolatuk volt az indok (sőt pontosan azzal erősítették volna apját, ha rögtön kiejtik). Ott a színpadon egy olyan embert láttam, aki finoman szólva lelkileg igen mélyen honolt. Látszott a zsűriben a bizonytalanság, tudták, hogy a produkció kevés volt és ugyanakkor talán látták az embert a színpadon. Talán erre való tekintettel adtak újabb esélyt (erre már volt példa korábban).

Én azt látom, hogy aki nem bocsátott meg ezen esetben, az maga az apa volt. "Pszichiátriai esetnek" hívni médiában a saját fiamat, bennem gondolatokat indít. Ha mindezt azért tette, mert a fia Krisztus hívő, akkor azért, ha valóban mentális problémái vannak, akkor pedig azért.
János01
Nevetnem kell ! A beképzeltsége, a jómódja ,stb !!!!!!!!!!!!! Egy b.z.r.ns. Méghogy ezt is be akarják mesélni !!!!!!!!!!!
Diamont Frost
Az apja " farvizén" evezne a sztárságig, de messze esett az alma a fájától.
zsuzsu
Ez a srác,gyenge akaratú,sértett és sérült ember ,és nem gondolom hogy a vallásos hitbe való menekülés segítene ..talán ha elmenne papnak, vagy mégis csak meg kellene próbálnia legalább egy kis időre "8 órában gályázni" Én is játszom gitáron, annyi hangom nekem is van,mégis gályázok 18 éves korom óta .Apu nélkül kell megoldanod az életed öcsibogyó így 30 körül ezt már beláthatnád .
overdose1
Talán egy fésű egy hajmosás egy rendes ruha mielőtt bemegyek a tv-be még ennyit sem tett meg hangja nincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.