Ki ne emlékezne a nagyi készítette, friss, omlós kalács ízére, vagy édesanyánk jellegzetes húslevesének fergeteges illatára? Amikor saját családot alapítunk, mi is vágyunk arra, hogy gyermekeink így emlékezzenek kedvenc ételeikre? Vagy a most felnövő generációk számára a sarki gyorsétterem kosztja lesz az etalon?

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
na, én csak a szabadnapomon főzök ami heti.3 max.4 alkalmat jelent.Ez elég is, a változó létszámú kis családomnak.Soha, senki nem igényelte,hogy 12 óra kemény meló után még főzőcskézzek, hiszen senki nem akarja,hogy anya idő előtt kipurcanjon:)
medy19
Miért is nem főzünk?- mert annyi minden kell egy normálisabb ebéd elkészítéséhez, hogy sokkal olcsóbban jövünk ki a gyorsétteremben.
Na meg mennyi munka, ezt a pasik nem tudják, ők csak kavargatni, kóstolgatni, meg nagy rumlit csinálni szeretnek.
csutak
Világhírű szakács annyi van, hogy Tiszát lehet velük rekeszteni.
Nő?
Tévedésből sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.