PÁLYAMÓDOSÍTÁS - Bochkor Gábort egyelőre szerződés köti a Bumeránghoz, de már azt tervezi, mi lesz vele, ha eltűnik a hangja az éterből.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alfás
@overdose1: nem. egy nagyon beképzelt bunkó.
Zsoel
Ideje lesz. Remélem, en bloc a közéletből is eltűnik. Egyszerűen rosszul vagyok a hangjától is, meg az egész megjelenésétől is.
varrólány
Korán örültök mert , majd 10 év múlva nem szeretne rádiózni. Addig pedig még hallgathatjátok! :)
csikknorisz
Itt nem lehet fogni, ugyhogy meg veletlenul sem tudom odatekerni a radiot:) De meg igy sem szabadulok toluk, iden mar 2x is lattam/hallottam oket az utcan. Alig vartam mar, hogy zold legyen a lampa, hadd haladjak el minel elobb a kozelukbol:)
1951
Kedves Bochkor Gábor! Kevésnek bizonyult az új rádiós szerződésre kapott évi60millió forint?Feleséged,dr. Várkonyi Andrea is megkeresi a TV2-nél a havi 3 milliót,miért nem elégedsz meg ennyivel?!
Fater59
Miatta vándoroltam adóról adóra ,csak ne kelljen hallgatnom . Remek döntés csak egy kicsit késő !
51kacsa
Csak úgy süt az irígység! Lassan elporladtok!
kakukkmarci
Na végre 1 jó hír. De szerintem se kellene 10 évet várni. Sokáig őket hallgattam, de kigyógyultam belőle. Az, aki ezt a szánalmas bagázst hallgatja, ne köpködjön győzikére, meg mónikára. A színvonal ugyanaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok