NEWPORT – Életét áldozta gyerekéért egy brit nő, akit orvosai figyelmeztettek, hogy ha megszüli kisbabáját, akkor meg fog halni. Donna Blanks (†32) mégis vállalta a kockázatot, és bár még láthatta koraszülött kisfiát, végül valóban belehalt a szülés okozta veseelégtelenségbe.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy lehet valaki ilyen felháborítóan önző! Milyen anya az olyan, aki képes tudatosan arra predesztinálni a születendő gyermekét, hogy soha ne ismerhesse meg az anyukáját - csak azért, mert ő szülni akar? Tudja, hogy csak pár hónapot élhet a szülés után, tudja, hogy a fogantatástól a haláláig legföljebb két éven át lehet anya - de a saját két év boldogságáért elcseréli a saját gyermeke (akinek ugye elvileg a legjobbat kéne akarnunk) 40-50 évét (amennyit általában egy gyerek él, mire normális körülmények között elveszíti az édesanyját). Teljesen igaza van zsuzsunak: ez egy abszolút önös érdekből fakadó, értelmetlen áldozat volt.
csutak
"Egy nő két dologért hajlandó az életét áldozni:
1, legyen gyermeke
2, ne legyen gyermeke.
Ezt meg sem próbálom megérteni férfi fejjel!
Stilla
@csutak: Ne is próbáld megérteni.
Ahhoz nőnek kell születned .
varrólány
Én sem értem de látom nem vagyok egyedül.
csutak
@Stilla: Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban:)
Pedig akkor nő voltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.