Ezentúl pénteken lesz a Megasztár: a Népszava információi szerint így döntött tegnap a TV2 vezetése. Ezt Friderikusz Sándor forszírozza már két hete azért, hogy ne egy időben adja a két konkurens csatorna a tehetségkutató műsorait.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Egyik se volt annyira érdekes ,hogy állandóan nézhető lenne , Most akkor nem tudok átkapcsolni a másikra!
Akkor majd olvasok közben vagy rejtvényt fejtek. :)
51kacsa
@magdika: Sokkal nem jobb, de izlések és pofonok. Eleve a zsűrivel van bajom. A Keresztes olyan szubjektív, hogy csak na! Aki szimpi az mehete, aki nem, az kiesik! Én azt hittem, hogy az énekées tudása, a hangja számít, s nem az, hogy milyen idióta a szinpadon?
csikknorisz
Legyen amikor akarjak. Hetente egyszer. A gipszfucktor is meg a megaceleb is. Akkor biztos nem nezem egyik adot sem. Na de ez a megagenny magazin vagy mi mar minden este van, engem ez zavar. 3/4 oraval hatrebb tolja az utana kovetkezo musorokat, amik mar igy is keson kezdodtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.