Kizárólag férfi és nő között jöhet létre házasság, a család pedig „nemzedékek szövetsége”. Többek között így módosítaná a magyar alkotmányt egy erre létrejött bizottság. A kiszivárgott koncepciót a baloldal és a zöldek nem támogatják (ahogy az alaptörvény-módosítást általában sem), ám ez kevés lesz, hiszen ha a szöveg a parlament elé kerül, így is megszavazzák majd.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zoller
Erről Kábé Ez jut eszembe, pedig köszönő viszonyban sem vagyok melegekkel.

" - AKi mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik, aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, s aki ami boldog fényes jövönkben nem bízik, Az áruló! "

www.youtube.com/watch?v=5o9jx7koibA&feature=related
(A Tanú)

Látszik, hogy kik ülnek még mindíg a parlamentben, és a tűz közelében !!!
farkas
Szervilizmus kérdése. Az ami seregben már lehetnek együtt a melegek a többiekkel (olyan, mintha a srácokat betennék a csajok körletébe)- szerintem nálunk is meg fogják engedni- utána jön a házasság és a gyermek örökbefogadás.
csutak
Tisztelem a másságot!
Ők pedig tiszteljék a többség döntését, mely szerint az ő életvitelüket eltűrjük, de követendő példának állítani bűn lenne!
másvirág
Csak akkor volna engedélyezhető a "se hideg-se meleg" házasság ha a "Katolikus papság " is házasodhat! /De belátható időn belül bíztosan nem köthetnek :-) /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.