Kifogott a rockzene a Nyári lányokon. Alíz és Edit hiába volt otthon eddig szinte minden műfajban, a kőkemény muzsika nem állt jól nekik. Ezt pechükre nem csak a zsűri, hanem a nézők is így érezték. A párbajban Janicsák Veca ellen véreztek el.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szerintem
gyöngén énekeltek,mintha nem is tudták volna miről,de ezt talán az egész társaságról el lehet mondani.Örültem,hogy volt egy edda szám.Nem értem miért nem lehetett volna magyar rockot énekelni.Annyi jó van közöttük.Sokszor ezen buknak el a versenyzők,nem tudják úgy átélni az angolt,mert a kiejtésre figyelnek és nem a produkcióra.Azt sem értem miért kell angolosítani a neveket.amerikában sem magyarosítanak semmit,hogy jobban hangozzék.ők is mindent a saját nyelvükön neveznek el...
trix
Hallottam már őket a tv-ből énekelni, és szerintem együtt nem igazán jók....külön-külön sokkal jobb a hangjuk. Elég gyenge volt a teljesítményük.
bra048
Ezzel a névvel nem sokra mentek, mert közeleg a tél....
zsuzsu
ahhoz képest ,hogy milyen jó adottságaik vannak hangilag is, túl sokszor énekeltek hamisan..
51kacsa
@zsuzsu: Ez így igaz. Főleg a fiatalabbik Nyári, sokszor volt hamis hang, rossz intonáció. Lehet, hogy a duett sem jó megoldás a számukra. Tehetségesek az bztos, sok munkával még lehetnek híres előadók.
batukán
Itt is meglátszik, hogy nem tud örülni a magyar semminek. Igazatok van. Minden adáskor elmondták, mennyire hamisan énekelnek, mire számítottak ezek után nem tudom, örüljenek, hogy eddig eljutottak, megismerték őket és ha annyira jónak képzelik magukat a szülők szerint is, akkor nosza,, hajrá! Nem rossz helyezés ez, ha bele gondolunk, hogy sokkal jobb énekesek már hamarabb kiestek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.