Sokáig akarsz élni itt, a Földön? Ha a válasz igen, akkor nincs más dolgod, minthogy figyelj oda arra, hogy mit eszel és hogyan élsz!

Forrás: juicelap.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Volt egy gyermekkori barátom, válogatott focista volt.
Vegetáriánus volt, nem ivott, nem dohányzott, bió zöldséget és gyümölcsöt evett.
Pár éve, 57 éves korában, gyomorrákban meghalt.
qxy
Nekem is colt egy test építő barátom. Csak natúr és vega meg nem pia ,cigi meg nő sem.semmi gyógyszer. 46 évesen szive vitte el.A faterja meg minden nap részeg hetente kétszer az árokban alszik és MÉG ÉL zabál iszik kefél. Azt mondja, neki a fia hejjett is kell ezeket csinálni .Ja és a vegág soha nem tudják meg milyen íze van a csülkös pacalnak meg az ilyen finom dolgoknak de mi tudjuk milyen a zöldség íze.
Zsoel
Marhaság! Nem vagyunk kecskék, hogy salátán éljünk. Mi emberek mindenevők vagyunk, tehát számunkra minden szélsőség káros! Nem egyoldalúan kell étkezni, hanem arra kell törekedni, hogy minél változatosabban táplálkozzunk, és egyformán legyen az étrendünkben zöldség, gyümölcs, gabonafélék, tejtermék, húsféleség, sem csak zöldségen, sem csak húson élni nem jó.

Különben nekem is mindjárt az jutott eszembe, hogy az apukám bérmakeresztapja egész életében cigarettázott (és teszi ma is), sosem vetette meg a jó fehérbort (és nem veti meg ma sem), állandóan zsíros húsokat falt (másodállásban évtizedeken át böllérkedett, és sok helyre hívták), ráadásul rizikós környezetben dolgozott (villanyszerelőként) - aztán hamarosan betölti a 81-et... szóval az élettartam igen nagy mértékben a génektől meg a szerencsétől is függ.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen az efféle bölcsességektől nyílik ki az én kezemben is a bicska! Imádom a zöldséget, gyümölcsöt nyersen, főve, párolva DE, ha valaki megpróbálna visszatartani a mindennapi betevő állati fehérjémtől, hát, lehet, hogy ő kerülne terítékre...:)
Komolyra fordítva a szót azonban, nem eszem sok húst, de azt megeszem, ha az ég a főddel összeszakad és ebben az enyhén emelkedett Koleszterin szintem sem bír akadályozni.
Illetve nem érdekel. xD
Tudományosan: az emberi szervezet néhány nélkülözhetetlen aminosavat képtelen önerőből előállítani, szükséges hozzá az állati fehérje, amiben megvan a hiányszó láncszem!
Én nagyon szeretem a hiányzó láncszemeket :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok