A legújabb kutatások szerint egy tojás sárgájának az elfogyasztása károsabb a szívre, mint egy Double Down szendvics a KFC-ben.

Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ez pedig bla bla. Mert mi a tojás? na mire hat? és ezt az agy dönti el , hova megy.nem a kutatók.
luciferi
@qxy: nemrég még az ellenkezőjét harsogták....:)))
Zsoel
@luciferi: Mindig ezt csinálják. Amióta élek (pedig az még nem valami hosszú idő), nem is tudom, hányszor váltotta már egymást az "Együnk tojást, mert jót tesz!" kontra "Ne együnk tojást, mert megnő a koleszterinszintünk!" álláspont, sok egyéb máshoz hasonlóan. Ez mindig attól függ, hogy valamelyik túlbuzgó kutató éppen mit állapít meg. De szerintem tök fölöslegesen kutatgatják, hogy mi árt, és mi nem, ugyanis előbb vagy utóbb úgyis mind meghalunk, ez sajnos az élettel együtt jár. Ha mindenben az ártalmas hatásokat vizsgálgató tudósokra hallgatnánk, akkor akár most azonnal koporsóba is fekhetnénk.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Gyerekkoromban kitaláltál (biztosan sokan emlékeznek rá) ,hogy a fapapucs marha jót tesz a lábnak, mert dolgoztatja a talpizmokat, kapaszkodni kell a láb ujjainak, hogy járni tudjon benne az ember. Emléxem, az egész ország fapapucsban klaffogott. Mit tesz Isten, néhány év múlva kitalálták az ellenkezőjét, mégsem jó, mert tulságosan üti a talpat, nem rugalmas, árt a boka és térdízületnek, szóval pont az ellenkező hatást váltja ki.
Ekkor eltűntek a fapapucsok a boltokból.
csutak
@Atomqkac: Hogy én erről nem tudtam:)
Hollandba vettem anno decibel egy fa klumpát és ha lehet abban vagyok.
Ja, azóta nem fáj a derekam:)
qxy
@luciferi: Tudod ez olyan, valaki ki agyal valami baromságot, beadja és tuti pénzt kap érte. azt jön a másik ,esetleg ő öt év múlva, beadja az ellenkezőjét, és megint jön a lé. példa. A mangalica sertéssel mit csináltak:? Majdnem kipusztították mert káros.Most meg?? Nem a dokikra kell hallgatni meg az okosokra kérdezzük a dédit az tudja mi a jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.