Dél előtt pár perccel rendőrségi autó gördült be a Markó utcai bíróság udvarára. Damu Roland színészt, a Jóban Rosszban sorozat volt sztárját vezetőszáron, bilincsben kísérték a tárgyalóteremhez. Damut láthatóan megviselte a fogdában töltött három nap, ám készségesen a Blikk-nek annyit elmondott: ártatlan az ellene felhozott vádakban. Úgy véli bosszúból került ebbe a helyzetbe.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@csutak: szerintem ez nem indok arra, hogy minden nőt lekurvázz, és minden erőszakos szemétládát védj. Kezeljünk mindenki a helyén....egyébként sajnálom, hogy így jártál, sajnos tényleg vannak szemét nők, és rendes pasik is.
csutak
@safi: Nem állt össze bennem a nő által előadott szöveg egységes egésszé.
Másképpen:
Életszerűtlen volt az amit és ahogy mondott!
Amennyiben beigazolódik a hamis vád, akkor a menyecske Kalocsán gondolkozhat.
safi
Életszerű: a csajt feljelentette, az megfenyegette, majd felvitte a lakására, és nem verte meg és semmi sem volt. Az előző nőjét sem verte meg, és a kolléganőjét sem (az előző nőjén nem a bunyós csajt értem, akivel szintén "kesztyűztek" kicsit), és nem tört-zúzott egy műsorban, mint egy vadbarom....én is Damunak hiszek, csak nem szívesen maradnék, vele négyszemközt:-)
safi
tök rendes a pali, íme egy válogatás:
Korábban felfüggesztett börtönt is kapott

Damu Rolandról először még 2004-ben robbant ki a botrány, miszerint egyik barátnőjét úgy megverte, hogy annak eltört az arccsontja – ezért két év felfüggesztett büntetést kapott a színész. Három évvel ezelőtt egy TV2-s mulatság után egyik kolléganőjét ütötte meg. A színész akkor egy időre kegyvesztett lett csatornájánál, bár csak rövid időre, de kiírták a sorozatból. Pár héttel az újabb pofon előtt felbukkant egy lány, aki azzal vádolta a színészt, hogy telefonon zaklatja, a hír kirobbanása után pedig további sértett nők kerültek elő. Az pedig már csak hab volt a tortán, amikor év elején kiderült, hogy bizony sorozatbeli kolléganőjéhez, Cseke Katinkához is viharos kapcsolat fűzte több évvel ezelőtt, négy hónapos románcuk pedig azért ért csúnya véget, mert egyik éjjel Roland egy buli után be akart menni Katinka lakásába, de a színésznőnek már nem volt ínyére az éjszakai látogatás. Megkérte, hogy menjen el, Roland ekkor őrjöngeni, dühöngeni kezdett, s annyira felhúzta magát, hogy berúgta az ajtót.

csutak
@safi: Leírtad amit tudsz róla innen, onnan.
Én elolvastam!
A bíróság pedig majd hoz egy döntést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.