Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy ismerik az ittasan balesetet okozó színészt. A csatorna meglehetősen cinikusan a Manhattan zenekar (muhaha) Rossz vagyok, de használható című egykori slágerének taktusaival vezette fel Stohlt.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pikírt02
Még mindig jobb, mint az a paprikajancsi Balázs!! A jó magyar mentalitás szerint kellene ítélkezni szerinted @stirlitz:? Hogy aki nyakig sz@rban van, annak még rá kell lépni a fejére, had süllyedjen még jobban bele? Olvastam, hogy a drogos, alkoholista péket sem tiltják el a szakmájától, akkor ezen el kellene gondolkodni! Ami a lényeg:
igaz nem nézem ezt az igénytelen műsort, de jobb, ha a Buci vezeti, mint a Balázs!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Egyik kutya, másik eb. A különbség csak az, hogy Balázst még nem kapták el semmiért és még az asszonyt sem veri. Kilóg a sorból.
Egyébként tegnap a bevezető pillanatokat én is láttam véletlenül és rendesen leesett az állam, amikor Bucikát megláttam. Egyébként sem nézem ezt a szennyet, de amikor Bucit megláttam, azonnal el is kapcsoltam.
@pikírt02: Nem kell még jobba.....hol lennél most szerinted? ......valamint HANYADIK esete volt már?
Innentől kezdve nincs miről beszélni, azt hiszem.
Atomqkac azaz EbUraFakó

@pikírt02: na még egyszer, megtréfált a gépem. Szóval....nem kell még jobban belerúgni a földön fekvőbe....DE gondold csak el: mondjuk te követted volna el azt amit Stohl.....hol lennél lennél most szerinted?.....és HANYADIK esete már, amiből kimossák, sőt jól jön ki belőle?
Na, innentől kezdve nincs miről beszélni.
Abszurdisztánban kizárólag a kisembereket vonják felelősségre, a legkisebb bűnért is, jog és igazság csak a mesében van!!!!!
petmail13
@pikírt02: A drogos alkeszos pék nem közszereplő és nem csinál balesetet.
Különben undorító volt az elején az a dal, hogy "rossz vagyok de használható" pofánkba röhögött látványosan!!
Igen aki drogozik és balesetet okoz az ne legyen közszereplő, ne tömjék még a zsebét, mintha mise történt volna.
Ha az orvos műhibát csinál, akkor ő belé is rúgnak mert nem végezheti a szakmáját.
Ha én cserbenhagynék valakit, akkor tuti sittre vágnának sőt még belém is rúgnak, mert vissza már nem vennének a munkahelyemre hiába vagyok nagyon jó szakember
keresztapa
Mert ilyen töketlen firkászaink vannak normális kérdést amire nem engedhető meg a mellé magyarázkodás egyszerűen képtelenek feltenni, vagy engedik a semmit
mondó válaszokat,ami köszönő viszonyba sincs a kérdésre, adandó válasszal,
na de aki már feltett kérdést is elfelejti,hogyan tudna a mellémagyarázások elejét
venni. Erre firkászaink egyszerűen képtelenek vagy buták,esetleg félnek?
pikírt02
@stirlitz: Igen! Én sem szeretem Őket, pont ezért érveltem a pékkel. Hogy amíg nincs meg az ítélet, és börtönbe vonul, mert szerintem ennek így kell lennie, addig Neki is dolgozni kell a szakmájában. Függetlenül attól, hogy közszereplő-e vagy sem. Neki ez a szakmája.
Az meg, hogy itt Magyarországon ilyen lassú az igazságszolgáltatás, arról nem Stohl tehet.

Azt nem mondtam, hogy ártatlan.
51kacsa
Miért nem azon rágódtok, hogy az a motoros nagymenő sportoló( nem tom a nevét), aki a gyalogátkelőn gázolt, Meg a többi ilyen és hasonló baleseten! Pl.: az a dorogs, aki miatt meghalt a nagymama, egy anyuka és pár napra a baleset után a kislány is! Erről nincs duma, csak a Buci csípi a szemeteket! Kicsit már unalmas!
petmail13
@51kacsa: Azért mert buci szerepel a tv be hidd el ha a gyalogátkelőn gázolt emberke is szerepelne tv be az is csipné a szemem
vukkocska
Örülök neki, hogy végre a magyar sajtót megvezette valaki, mert eddig ők vezettek meg minket. Végre egy jó hír:)
SELIG
Még jó, hogy van több csatorna, amit lehet nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.