Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy ismerik az ittasan balesetet okozó színészt. A csatorna meglehetősen cinikusan a Manhattan zenekar (muhaha) Rossz vagyok, de használható című egykori slágerének taktusaival vezette fel Stohlt.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Miért nem azon rágódtok, hogy az a motoros nagymenő sportoló( nem tom a nevét), aki a gyalogátkelőn gázolt, Meg a többi ilyen és hasonló baleseten! Pl.: az a dorogs, aki miatt meghalt a nagymama, egy anyuka és pár napra a baleset után a kislány is! Erről nincs duma, csak a Buci csípi a szemeteket! Kicsit már unalmas!
petmail13
@51kacsa: Azért mert buci szerepel a tv be hidd el ha a gyalogátkelőn gázolt emberke is szerepelne tv be az is csipné a szemem
vukkocska
Örülök neki, hogy végre a magyar sajtót megvezette valaki, mert eddig ők vezettek meg minket. Végre egy jó hír:)
SELIG
Még jó, hogy van több csatorna, amit lehet nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.