A most 11 hónapos kisfiú ritka betegséggel született, és az orvosok és szülei azóta harcolnak az életéért. Klaus feje most 130 %-kal nagyobb, mint egy ilyen korú kisbabáé.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Döbbenetes!
Szegény kisgyermek............
vukkocska
Borzasztó. Arról nem írnak, hogy hogyan szülte meg a mama.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@vukkocska: császárral, csakis. Szegény gyerek, szerintem ilyen mérvű vízfejűség nem gyógyítható. Hagyni kellene elmenni szegényt.
ádámalmája
jah ezt mond a szüleinek.... Szerintem nem kell hagyni segíteni neki ameddig lehet mivel még ki sem fejlődtek nagyon az érző idegei meg a memóriája szerintem nem is érez az egészből semmit vagy legalább is nem sokat... tehát akkor meg miért ne lehetne próbálkozni? ahogy nő ahogy erősödi kegyre nagyobb az esély!

És a kép tényleg megrázó!!
Hókuszpók
@Atomqkac: egyetértek, sosem lesz egészséges ember belőle. Az egész rövidke élete csak a szenvedésről szól. Kövezzetek meg, de nem szabadna önző módon mindenáron életben tartani.A szülőknek nagy sokk, és természetes is hogy ragaszkodnak hozzá, hogy mindent megpróbálnak a gyógyulásért, de sajnos ez lehetetlen. Csak a baba szenved tovább......egyébként kevesen érik meg a 2 éves kort ilyen mértékű vízfejűségnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.