Az online társkeresők sikere nem véletlen, mert sokkal több információt árulnak el rólad, mint ami a hétköznapi életben kiderülhet a személyiségedről. Használd ki a lehetőséged, de légy körültekintő, hogy kiszűrhesd, ha egy csalóval állsz szemben! Íme, tanácsaink!

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Mennyi naiv nő! Legalábbis a történeteket elolvasva ,így gondolom.
Férfiak véleményét is leírhatták volna , náluk sem lehet jobb a helyzet.
Zsoel
Nem azért a húsz fillérért, de átverős, megfenyegetős partnerekkel a "hagyományos" úton kezdődött kapcsolatokban is bőven összejöhet az ember, sőt.
Annak csak egyetlen előnye van: rögtön láthatja az ember a másik külsejét, gesztikulálását, hallja a hangját stb., tehát ebből a szempontból nem érheti csalódás.
Viszont megjátszani az életben is bárki meg tudja magát, hogy előnyösebb képet alakítson ki magáról, valamint hazudni is bárki hazudhat bármit annak, aki nem ismeri.

Én jó és hasznos, kényelmes dolognak tartom az internetes ismerkedést. Szerintem, ha valaki betartja a játékszabályokat, és őszintére veszi a figurát, saját, valósághű képet mutat magáról (átvitt és szó szerinti értelemben is) stb., az jó eséllyel ismerkedhet meg olyan emberekkel, akikkel a későbbiekben, egy személyes találkozás után, akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Hazudni tényleg nem érdemes. Nem tudom, az olyan férfiak (és nők), akik szebbnek, magasabbnak, gazdagabbnak, függetlenebbnek stb. mutatják magukat "látatlanban", azok miben reménykednek? Hogy a másik annyira beleszeret a betűibe, hogy az sem érdekli majd, ha kiderül, hogy hazugságokkal traktálták? Márpedig az igen hamar ki szokott derülni... Jobb inkább, ha az ember mindjárt az elejétől őszinte, és akkor bármi előfordulhat.
feketeözvegy
Van akinek sikeres a netes társkeresés. Ismerőseim között is akad aki ott ismerte meg a párját, szerelem, házasság, gyermek lett a végeredmény.
Az is igaz, időutazás is akad bőven..........két nap alatt 15-20 évet is öregedhet a kiválasztott....a súlyról, magasságról már ne is beszéljünk.
Olyan is van akit kihasználnak, tönkre tesznek, de ez mindkét nem esetében előfordulhat.
Óvatosnak kell lenni, nem szabad rögtön összeköltözni, kulcsot, pénzt adni. Egy egészséges bizalmatlanság sosem árt.
csutak
Aki hazudik az élőben és interneten is azt teszi!
Az egyik ilyen helyen regisztrálva vagyok, de érdekes módon a minden részletre kiterjedően kitöltött adatlap elolvasása után nem akar menyecske kerülni:)
A fénykép nélküli bárisnyák meg kérik a privát fotokra a kérelmet!
Nem értik, miért tiltom le őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.