Megszúrt a Laci! – rohant át sikítozva a szomszédokhoz a 31 esztendős Adrienn, az egyik legdekoratívabb kiskőrösi feleség. Férje azt hitte, hogy megölte nejét, ezért öngyilkos lett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez azért már majdnem olyan, mint a Rómeó és Júlia.
citrom
Aki ismerte az elhunytat az tudja, hogy egy nagyon rendes szerető férj volt. Sajnos ő már nem tud védekezni. Csak az asszony story-át lehet hallani.A hölgynek semmi sem volt elég: plusszz férfiak állandóan, plusszz egyéb szerek. Havonta 4-5 férfi járt a hölgy dekoratív bájait "megcsodálni". Saját magán is ejthet valaki sebet, hogy elterelje a gyanút a valóságról. A férj saját magát 10szer leszúrta az első halálos szúrás után?????
citrom
A férjnek most volt komoly gerinc műtétje, de a nő kijeletette ő nem hajlandó ápolni. "Menj ahova akarsz." Ezért az édesanyja ápolta. A férfi fizikálisan eléggé le volt gyengülve. A férfi nagyon szerette a nőt és a kislányt. Csak a nőnek mindig fontosabb dolga akadt más férfiakkal. Többször rajtakapta már más férfiakkal a saját otthonában és akkor sem csinált semmi őrültséget a férj. Ezért is érthetetlen, hogy egy gyógyszerész aki ismeri az összes gyógyszert, miért akarná magát leszúrni 10szer ha ezt megtehetné egy gyógyszerrel is gyorsan, fájdalommentesen. A nőt kiemelte a mocsokból és semmi sem volt elég neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.