Az ittas és drogos állapotban karambolt okozó Stohl András múltjában olyan autóbalesetet is találhatunk, amelynek ő a pozitív hőse. Az RTL sztárja ugyanis egy sok évvel ezelőtti közúti balesetben megmentette egy apa és gyermeke életét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cadmagician
sthol megmentette két ember életét. nem ült a volán mögé!
feketeözvegy
Nehogy már hősnek kiáltsák ki! Amit akkor tett semmi köze a mostani tettéhez.
Egyébként van olyan hogy kötelező segítségnyújtás.
vukkocska
@feketeözvegy: Tud olyat tenni Stohl, hogy ne negatívan jöjjön ki a dologból? Van autód? Nem nagyon sokan vállalkoznak arra, hogy egy égő autóból embert rángassanak ki, mert a BENZIN miatt bármelyik pillanatban berobbanhat. Azon meg nem csodálkozom, hogy ez nem került be az adásba, mert sokat úgy értékelnék, ahogy Te is teszed. Ezzel együtt, semmi bajom Veled :)
csutak
@vukkocska: Az élet más mint a film!
Elég sok balesetet láttam, égő autót is.
De felrobbanót még tévedésből sem:)
Tehát (mint önkéntes tűzoltó) a segítségnyújtás nyújtás általa eszközölt módját inkább szinpadi alakításként, mintsem hőstettként értékelendőnek vélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.