Magyarországon így is sok depressziós ember van, nem kell még a TV-ben is mutogatni őket – tartják a Megasztáros Szíj Melindát nem kedvelők. A versenyző személye nemcsak a közönség egy részének, hanem a zsűritagoknak sem tetszik. Egyedül Friderikusz Sándor áll ki fennhangon hétről-hétre a ,,magyar Susan Boyle”-nak titulált hölgy mellett.

Forrás: omg.nolblog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ent
mivel van baj??? talán már túl nagy a nézetsége a tv2,?????
Annácskát azért kűldték már iskolába, mert fiatal, ---a hangja énektudása az nem számít !!!!
Melinda eddig is gyönyörű hangon énekelt!!!!!!!!!!!
nem lett volna szabad elfogultnak lenni a zsűrinek és kinyílvánítani a 2 fiú győzelmét.
Kökény Attila mitől jobb??? nyüszög az adósságaival?????????? segíteni kell????
hajrá Melinda
reginalanya
Ezaz! valljon szerelmet a két itész egymásnak és szurják t...on egymast minimum. Nagyon megszerettem a magam 19 évvével Melindát, mert Ő a legszebb hangú igy hármójuk között! Még Annacska és Yvette voltak Aztán tessék már megmondani ki fogja megvennei a .....és zenekara majd felvásároljy a kökényes cd-ket és meglesz az aranylemez is?? mert sem a normális idősek és fiatalok egyetlenegyet nem fognak venni.,vagy a határontúli még nyelvünket,sem angolt nem beszélő r....nak öldtöztettet Renikéből akarunk star-t csinálni????? röhej ami itt megy és elszomoritó ,no ezért regeltem csak, hogy mindenütt olvassák egy normális fiatal is szeretneti Melindát és ezzel hálistennek nem vok egyedül.
laja001
Hiába a vergődés nyerni fog remélem .Csak azért is Melinda!!!!!
szóváltás
Remélem, nyerni fog Melinda! Szeretünk Melinda! :)
Délvidék
A TV 2 zsűrije Mester Tamással az élen már megtette. Egy zsűri tag sem viselkedhet úgy mint ahogy Mester Tamás. Ki gúnyolni megalázni egy embert ez felháborító.
A TV 2 igazgatójának és a Megasztár igazgatójának ez a gúnyolúdás nem tűnt fel, akkor olyan mintha közre működtek volna. Ha szíj Melinda nem tudott volna énelkelni akkor is csak megköszönni kellett volna és elküldeni.
Itt azonban nem ez történt. Melindának nagyon szép hangja van, talán az egyik legszebb. hangú versenyző volt. A mozgásával valóban voltak gondok, de úgy tudom, hogy a megasztár az év hangját keresi. Semmivel sem jobb Attila sem a Renáta. A szavazással pedig sokan úgy gondoljuk, hogy probléma volt. Az egész eddigi adásban Melinda magasan vezetett, és hirtelen kiesett? Ezt nem lehet elhinni.
Nem ártana utána nézni a szavazatoknak és megmutatni az utolsó negyed óra illetve 5 perc szavazásnak az eredményét

Kérem a TV 2 igazgatóját legközelebbi Megasztár zsűrijébe olyan zsűru tagokat válasszanak akik emberi módon tudnak viselkedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.