Úgy néz ki, a nőknek felesleges sanyargatniuk magukat különféle diétákkal, hogy alakjuk a divatmagazinok címlapjain pózoló modellekére hasonlítson. Kiderült, a férfiak nem szeretik a vékony nőket.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Nem kerek !!! Hanem gömbölyű a gyönyörű !
Január
A férfiaknak tetszenek a vékony nők is, de azért a bögyös-faros nőket szeretik.
Utóbbiak is nagyon csinosan öltözködhetnek, - csak egy kicsivel kell jobban az öltözködésre, ápoltságra figyelniük - és még meg is lehet velük jelenni bárhol.
dragonita
@feketeözvegy: Természetesen az anorexiás szerető legyen műkörmös plázacica is, akinek a napját csak a szoli, fodrász, vásárlás, étteremben evés tölti ki. Undorodom az olyan nőktől, akik csak az egzisztencia miatt vannak együtt valakivel.
csutak
@dragonita: Akkor igen sok nőstényt utálhatsz!
dragonita
@csutak: sok van abból a fajtából...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Tuggggyyyááák ezt a férfiak is? xD xD xD Má' csak azé érdeklődök, merhogy mindegyik gazdag csákó csakis ilyen modelkkeeee hajlandó járni, az mindegy, hogy a luvnyára havi egy milkát kell költeni, hogy kimessen a zuccára egyáltalán....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.