Az ügyvéd szerint, ha kiderül, hogy Damu Roland ártatlan, nem erőszakolta meg és nem bántalmazta volt barátnőjét, akkor a színész nagyot kaszálhat. A súlyos vád miatt a színész elveszítette munkáinak nyolcvan százalékát. A Napi Ász Dr. Kamarás Péter ügyvédtől megtudta, amennyiben bűncselekmény hiányában szüntetik meg a nyomozást, a színész kártérítési igényt nyújthat be Palácsik Tímea felé.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Akkor Timike mélyen a bugyiba nyúlhat!
Az eddig megszerzett infók szerint itt bizony a hamis vád az ami a bírák előtt megáll!
feketeözvegy
Ha valóban hamisan vádolta, fizessen! Jó sokat.......
trix
Nem nehéz róla elképzelni, hogy bántotta és megerőszakolta.... az egyik főzőműsorban olyan brutálisan viselkedett, hogy elakadt a szavam....na meg persze ütött már meg nőt nyilvánosan is.
vukkocska
Azt elismerte, hogy megpfozta. Ez lehet verekedés szabálysértése is, a sérülés súlyosságától függően. Ha csak pofon, szabálysértés, ha 8 napon belüli, akkor magánvádas, és annak kell bizonyítani, hogy volt poron, aki feljelent, ha 8 napon túli, akkor hivatalból üldözendő bcs. Az erőszakos nemi közösülést csak Timi mondja, az orvosi vélemény nem támasztotta alá, pedig annak vannak jelei, nem is kevés. Azért ott elég érzékeny a női (lélek). Ebben az esetben már megállhat a hamis vád, Előbb kell gondolkodni, utána bosszulkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.