Egy 29 éves váci férfi és egy 17 éves dunaújvárosi lány az interneten keresztül ismerkedtek meg egymással, majd pár nap múlva személyesen is találkoztak Dunaújvárosban. Az első randit továbbiak követték. A hétfői reggeli találkozáskor a lány elmondta a nála tizenkét évvel idősebb férfinek, hogy a szülei nem örülnek annak, hogy találkoznak, mire a férfi azt mondta neki, hogy az életével játszik, és ne csodálkozzon azon, hogyha az iskolából kijövet egy fekete kocsi fogja várni, és el fogják rabolni. A fiatal lány erre nagyon megijedt, és elmondta szüleinek a történteket, majd ezt követően értesítették az esetről a rendőrséget, és tettek feljelentést. A férfit az egyik dunaújvárosi hajléktalan szállóról állították elő a járőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Zaklatás vétség elkövetése miatt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették. Mint kiderült a 29 éves váci férfi korábban többször volt már büntetve, köztük kétszer zaklatás miatt. Előzetes letartóztatását a dunaújvárosi rendőrök kezdeményezik. (csellengok.net/fmh.hu)

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: Sz.Andrea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sz.Andrea
Kérdés, hogy egyáltalán a rendőrségnek is eszébe jutott e hogy van némi hasonlóság a fenyegetés, és a másik esett között??
ila51
John Fowles : A lepkegyűjtő olvastam megrázó volt. Ott is egy beteg elme ügyködött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.