Használjuk mentális erőnket, hogy sikeresek legyünk az élet minden területén! Tegyük jobbá életünket természetes lelki képességeink segítségével! Ha volt már megérzésünk, ami beigazolódott, álmunkban hasznos információhoz jutottunk, esetleg váratlan egybeesést tapasztaltunk, akkor valószínűleg - tudtunkon kívül - az ESP-t alkalmaztuk. Az Érzékeken túli észlelés José Silva módszerével bevezeti olvasóit az ESP fortélyaiba, és segít a rejtett információk megértésében, melyek életünk minden területét jobbá teszik, beleértve egészségi állapotunkat, gazdasági helyzetünket és kapcsolatainkat is.

Forrás: ezolive.hu
Feltöltő: Ezolive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Jose Silva egy nagyon okos ember volt.
Semmit nem tett csak összegyűjtötte a bárki által megismerhető bölcsek által ismert praktikákat és Brain Controll (rossz fordításban : Agykontroll) néven tovább adta a tudását.
Aki ismeri a pszichológia, pszichiátria alapjait, az tudja hogyan működik a dolog.
Aki nem tudja, az higgye el, hogy tudományos háttere van a dolognak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.