Szíj Melinda el sem akarta hinni, hogy üzent neki a skót énekesnő, akihez első perctől hasonlították őt. A Borsnak nyilatkozó Susan tehetségesnek nevezte Melindát, és azt kívánta neki: ő is teljesítse be álmait.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
SuBo igaz idősebb nem is olyan helyes , mint Melinda , akkor mostmár Melindán van a sor , hogy kapja össze magát önbizalom terén , ne üljön le !
Disznópofa
@ila51: No de mi van ha Szuláknak meg Tóth Verának nem tetszik? Akkor mi ízléstelen pórnép vagyunk, mert esetleg szavazatunkkal egész a döntőig segítettük szegény Melindát, aki még az esetlenségével is jobban mutatott a színpadon, mint ez a két bálna!
ila51
@Disznópofa: Hát még ha azt is tudnák , hogy felnőtt fejjel a Quimby a kedvencem.
ila51
@Disznópofa: a másik , én ugyan nem szavaztam senkire , mert hála Istennek nincs TV-nk , ami nem is hiányzik. Véletlenül idetévedtem , beregiztem , tetszenek a felhozott cikkek , mégjobban a hozzászólások , csak nehogy függővé váljak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.