Testvérei gyászmisével és hatórás emlékkoncerttel emlékeznek meg a Királyról

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Emlékszem az esetre. Azóta is mérges vagyok, hogy ez a hülye pont akkor lőtte magát főbe, amikor szegény Sinkovits Imre is meghalt. Eredmény:

Sinkovits Imre = 1-1 nyúlfarknyi sajnálkozó cikk a következő napi napilapokban (talán egy-két mérvadóbb, komolyabb napilap írt nekrológot is)

Zámbó Jimmy = február elejéig Blikk, Mai Nap (meg hasonlók) címlapja, kétoldalas riportok, találgatások, ilyen rejtélyek, olyan rejtélyek, orvosok, fegyverszakértők, szomszédok megszólaltatása, rekonstrukciók, az egész család kivallatása Zámbó Árpytól a mamán keresztül "Edit asszonyig", tudósítás a rajongók öngyilkosságairól, kegyeleti szertartásaikról, különszám a temetésnek... és még akkor nem beszéltem a rengeteg emlékkoncertről, rendezvényről. Egyszóval megpróbáltak annyi bőrt lehúzni a témáról, amennyit csak lehetett.
(Akkor utáltam meg végleg ezt a szerencsétlent is, de főleg a tisztelt családját.) Undorító volt, na.
csutak
@Zsoel: Lám, nem csak nekem fájó Sinkovits halálának az elhallgatása!

Jimmi pár nótája nagyon tetszik, de ennyi és nincs tovább.
ila51
Alattunk lakott egy nő , mikor szerelmi bánata volt egésznap Jimmy szólt teljes hangerővel , sokszor kellett nekünk is elszenvedni , csömöröm is lett tőle....
csutak
@ila51: Részvétem! :)
Én párszor szólni szoktam, aztán ha nem ér a szép szó, nos akkor a villanyóra alatti megszakító szokott elpusztulni!
ila51
@csutak: Tegnap este miután innen kiléptem , lefekvés előtt , mindíg olvasok. Örököltem átnézni kiolvasott újságokat , hát ez épp egy 2010 január 13 . Nők Lapja Gombos Kati , Sinkovits Imre felesége " Fél évszázadot éltünk le együtt , jóban rosszban " , hát egyből Rátok gondoltam , vannak véletlenek ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.