Rumos, mazsolás, citromhéjjal és dióbéllel gazdagított töltelék, tejszínes, vaníliás csokoládé öntet és palacsintatészta. Ezek a közel száz esztendős Gundel palacsinta összetevői, amit Gundel Károly tehetségének köszönhet a világ, aki 1910-ben felvirágoztatta a Wampetics Ferenc által nyitott éttermet, ami a mai napig tárt ajtókkal várja a vendégeket.

Forrás: napvilag.net
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.