A kiszivárgott felvételen Évi Gigi és Béci etnikai hovatartozására tesz célzást.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
piszkos 12
Zsuzsit ki zárták!!!!!! Jó játékos volt. Éva csak mond. Ne dobálj senkit meg. Elég szavakat használni. Ilyen az RTL-klub csak telefonálj pénz legyen nem számít semmi.
coyote3
Üresfejű szőke . Megdöbbenve néztem a videót.
keresztapa
Miért tagadják származásukat Gigi és Béci, egyszerűen azért mert Éva nevükön nevezi.
kiscserkész
Ne csak akkor vállalják be hogy cigányok mikkor a segéllyé állnak sort, meg ha eljárás folyik ellenük. És az miért nem ollózzák össze mikor "megdöglötök magyarok" és hasonlókat kiabálnak a rendőrök jelenlétébe. A mennykő csapjon beléjük Orbánostól együtt.
Zsoel
És akkor mi van? Igaza van. Igen sokan cigányoznak még ebben az országban manapság, és nekik is igazuk van.
piszkos 12
Nagyon nem jó ez. Ez a műsor szórakoztatás címen szerepel. Olyan csapat soha nem lesz mint Oki volt .
angyalok
Nem értem mit cigányozik ez a borvirágos mariska .Biztos vagyok benne , hogy egy pár cigány kolbászt is meg kóstolt már.Ha letagadja csak azért van mert úgy be rugót nem emlékszik rá.
pikírt02
A baj csak az, hogy Évának semmi erkölcsi alapja nincs cigányozni, mert a cigány származású testvérpár viselkedése a legszimpatikusabb. Éva megközelíti a főútvonalak mellett álló prostik stílusát és modorát. Gigi mindamellett, hogy ápolt és szép, főz, mos, takarít. Éva pedig cigizik,iszik, mesztelenkedik, és a tükör előtt majmolja magát órák hosszat, na és mindemellett vannak elvárásai...., de mire????
Zsoel
@pikírt02: Tudod, az a baj, hogy manapság azt is cigányozásnak tekintik, ha valaki valakiről teljesen semlegesen, tehát minden pozitív vagy negatív felhang nélkül kimondja, hogy cigány (zsidózás dettó).
zsolti
@Zsoel: csak ez pont nem ilyen volt, ha megnézted volna :) amúgy a két cigány többet dolgozik a villában mint ez a szőke picsa, aki még egy rántott húst sem tudott bepanírozni, annyira életképtelen. ennyit az előítéletekről.
MNG
aki cigány, az cigány! de tényleg a villában példamutatóak. Jó példa lenne a tesvíreknek...:)
trix
Amennyit a reklámokból láttam, hát az Évi elég idegbeteg típus, mindig csak cigizik, meg rezeg a keze az idegtől, na meg káromkodik...... eddig nem tudtam hogy a másik kettő cigány. Most már tudom.
csikknorisz
Azt a kerdest meg senki nem tette fel, hogy szivarogtak ki a feltetelek? Szerintem a retekklub minden fronton nepszerusiteni akarja a hulye musorat, ez meg pont jo ingyenreklamnak, meg hogy foglalkozzon vele az is, aki nem akar. Kiszivarogtatas a lofaszt. Reklam.
pikírt02
@Zsoel: Köszi, kb. én is így gondolom. A cigány szót mint nép-csoport, és nem mint jelző - használtam.
@zsolti: És sajnos ez a szőke p.csa szolgál modellként a sok tizenéves nézőnek /ez tapasztalat/! Milyen nemzedék fog felnőni, arra gondolni sem merek, ha a fiataloknak a piálás, a sex, a seggmutogatás, a szilikonszáj, az ármánykodás, a körömreszelgetés lesz a követendő példa a takarítás, főzés, a normális kommunikáció és társas kapcsolatok, és még sorolhatnám helyett! Az ilyen egyéniségromboló műsorokat be kellene szüntetni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.