A kiszivárgott felvételen Évi Gigi és Béci etnikai hovatartozására tesz célzást.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@pikírt02: Tudod, az a baj, hogy manapság azt is cigányozásnak tekintik, ha valaki valakiről teljesen semlegesen, tehát minden pozitív vagy negatív felhang nélkül kimondja, hogy cigány (zsidózás dettó).
zsolti
@Zsoel: csak ez pont nem ilyen volt, ha megnézted volna :) amúgy a két cigány többet dolgozik a villában mint ez a szőke picsa, aki még egy rántott húst sem tudott bepanírozni, annyira életképtelen. ennyit az előítéletekről.
MNG
aki cigány, az cigány! de tényleg a villában példamutatóak. Jó példa lenne a tesvíreknek...:)
trix
Amennyit a reklámokból láttam, hát az Évi elég idegbeteg típus, mindig csak cigizik, meg rezeg a keze az idegtől, na meg káromkodik...... eddig nem tudtam hogy a másik kettő cigány. Most már tudom.
csikknorisz
Azt a kerdest meg senki nem tette fel, hogy szivarogtak ki a feltetelek? Szerintem a retekklub minden fronton nepszerusiteni akarja a hulye musorat, ez meg pont jo ingyenreklamnak, meg hogy foglalkozzon vele az is, aki nem akar. Kiszivarogtatas a lofaszt. Reklam.
pikírt02
@Zsoel: Köszi, kb. én is így gondolom. A cigány szót mint nép-csoport, és nem mint jelző - használtam.
@zsolti: És sajnos ez a szőke p.csa szolgál modellként a sok tizenéves nézőnek /ez tapasztalat/! Milyen nemzedék fog felnőni, arra gondolni sem merek, ha a fiataloknak a piálás, a sex, a seggmutogatás, a szilikonszáj, az ármánykodás, a körömreszelgetés lesz a követendő példa a takarítás, főzés, a normális kommunikáció és társas kapcsolatok, és még sorolhatnám helyett! Az ilyen egyéniségromboló műsorokat be kellene szüntetni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.