Hajdú Péter (35) műsorvezető a napokban lebukott, mert szabálytalanul parkolt, de mint kiderült, másban nagyobb szerencséje volt. A múlt heti győzelme után ugyanis ismét pert nyert a Story Tv ellen. És bár a szabálytalankodással kapcsolatos kérdésünkre nem akart válaszolni, a peréről és családjáról szívesen mesélt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Rohadtul jó a cikk címe, Katáról egy büdös szó nincs, csak arról a félkegyelmű férjéről!!!GRATULA!!!! Mellesleg szegény Katát mi tartja vissza? Reggel kapcsolja be az otthon található összes TV-t és nézze, akár estig!
rzs
Aki ilyen rém okos mint ez a Kata az először induljon
egy IQ bajnokságon és ha ő a nyerő akkor rajta nézzen TV otthon
csak is otthon!
Kímélje meg a többi embert a látványától!!!
Persze pénze az van hozzá, de esze az nincs!!
milito
@rzs: Vigyázz barátom, az éles eszű és nagy tehetségű férje beperel!

Egyébként nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből. Céltalanul bolyongtam a nagy világban, majd eljött a nap és elolvastam a hírt: Sarka Kata televíziózna!

Végre megtaláltam...

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Blikk és Hajdú perelek Péter mennyit fizetnek egymásnak, hogy állandóan ez a nagy tehetségű páros ömlik a sajtóból???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.