Hogy mivé leszünk, ha olyan termékek sora kerül az asztalunkra, ami a fél világon átutazott? Hogy egy paradicsom hogyan őrizheti meg a természetes, friss ízét több mint 4. 000 km utazás után? Erre a válaszok mindig halkan hallhatóak, és a legtöbb esetben pusztán maszatolás. Lassan eljutunk oda, hogy a friss zöldség kifejezést már alig ismerjük!
Forrás:
marmalade.hu
Feltöltő: sagirobert
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Ha csak a sertéstenyésztést nézzük,azt mi tanítottuk meg a nyugatnak.
A lidiliben vásárolt Bacon-t a mikrosütőbe rakd be egy percre!Ammónia és sertésvizeletszagu lesz otthonod.Igaz,hogy ez a hatás a só miatt van de akkor is!
Kell ez nekünk?
Az tény,hogy ha magyar boltosoktól függenénk akkor azok is gátlástalan áremeléseket hajtanának végre.
Van egy település,ahol a környező földeken megtermelt terményeket a falu boltjában meg lehet vásárolni.
Ott,és ez hazánkban van,nos ott tudják mit ,honnan és mennyiért!