Bakács Tibor (51) hazudott! Korábban azt állította, hogy azért lopott el egy rúd szalámit a bevásárlóközpontból, mert „nem volt pénze kajára", most viszont Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén elárulta: valójában 10 ezer forint lapult a zsebében, s csak a szeme kívánta meg a finomságot.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Azt is tegyék hozzá.hogy Hajdú 100000 forintot adott az interjúért.
másvirág
"Megrendezett lopás volt "! Csak egy jó cimlap story kedvéért tette.
Vagyis ne csodálkozzunk, pár héten belűl megszelidűl majd a hír .
Mártirt kell kreálni Bakácsból.=Jó úton haladunk felé ! :-(
varrólány
Csak nehogy elfelejtse, hogy mit hazudott tegnap.
Holnap jön egy új verzió.
furfang
A " megrendezett lopás" sztorit valamelyik haver találta ki számára, mentsük a menthetőt. A plebsz talán jobban elfogadja ha ráfogják, hogy balhé, mint a kopasz tényt, hogy egész egyszerűen lopott. Simán. Nem szükségből, és lehet, hogy nem is először.
Feraj49
Véleményem szerint is nem először lopott. Ha annyira rossz körülmények között élne, nem születne megint gyereke - akkor gondolkodott volna előre. Bár most sem tette. Gondolt arra, hogy a hozzátartozóival mit tesz? Egy senkiházi ember lehet ez az alak. Nem kell sértegetni azt a sok millió embert, akinek ma már alig jut élelemre is ebben a kis országunkban. Mi lenne, ha mindenki lopni kezdene? Az igazán szegény embernek ilyen eszébe sem jut.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.