A névtelen adakozó újabb intim fotósorozattal lepte meg szerkesztőségünket, de ennek hírét Kata férje már dühödten fogadta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
"valahányszor készüléket cserélnek, a régi emlékeket az új mobilba is átmásoltatják." MasolTATjak? Ezek aztan a zsenik, ha meg ennyit se tudnak megcsinalni. De ha tul bonyolult nekik, vegyenek memoriakartyat, arra fotozzanak. Az mar csak nem haladja meg a kepessegeiket, hogy kiveszik a regibol, berakjak az ujba, nem kell masolgatni, es nem maradnak a telefonban sem a kepek.
másvirág
@vukkocska: Van akinek Qrvára szokott fájni a foga .Meg lehett érteni ha szenved !:-)
vukkocska
@másvirág: hát látdo, az én gondolkodásom nem ilyen kreatív. :)
@csikknorisz: én is ebbe a buta kategóriába tartozom, nekem is meg kellett kérnem az üzeltben, hogy másolják át az adatokat meg mindent, ami a gépemben van, az újba. A kis videofelvételemet mégsem tudták átmásolni, szép kiskutyámról készített havas felvétel az enyészeté lett, pedig tüneményesen fürdött a hóban.
csikknorisz
@vukkocska: Telefonnal pl. ezert is jo a memoriakartya. En mar a 3. keszulekben hasznalom ugyanazt a kartyat, ugy van beallitva, hogy arra mentse a felveteleket. Az elozo telefon tonkrement, de a vele keszitett kepek legalabb megmaradtak a kartyan.
mimre50
Képek? Hol? Mono kini de sztereoban is jöhet. :D
vukkocska
@csikknorisz: Neked akkor jó. Az én szakemberem nem értett hozzá. Mert hogy én nem, azt már régóta tudom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.