Elkészült és március közepétől a boltokban is kapható lesz Tarjányi Péter - Dosek Rita: „A Balkán Angyalai II., avagy az Ördögi Kötelék” című könyve. E könyv írói bevételét is a Madarász utcai Kórház Gyermekkor Alapítványa részére ajánlják fel a szerzők. A történet az előző kötet befejezése után pár hónappal folytatódik. Tom és csapata szétszéledt, a háborús bűnös volt szerb elnök elfogásából származó sikerdíjból mindenki új életet kezdett. A Balkánon azonban továbbra sincs béke. Annak ellenére, hogy a szerb alvilág közrejátszott az elnök kézre kerítésében, az országukon esett foltot meg akarják bosszulni, a fejvadász csapat tagjait pedig megbüntetni. Tom különleges egysége ellen hajtóvadászat indul, amiben szinte teljesen magukra maradnak. Szövetségeseiket elveszítik, és saját hazájuk is bűnösökként kutatja őket. A háttérben a nemzetközi maffia mozgatja a szálakat. Szerbia újra meg akarja szilárdítani hatalmát és függetlenségét Európa déli részén, ehhez viszont ki kell iktatniuk az útjukban álló erőket. Újabb hajsza kezdődik az idővel. Végigkövethetjük Tomék menekülő stratégiáját, hogyan kovácsolódnak egy pillanat alatt újra egy csapattá és láthatjuk, hogy a szerencse épp olyan fontos az életben maradáshoz, mint a harci tudás. A történet azonban ismét több szálon fut egyszerre, szövevényes ügy bontakozik ki, nemzetközi bonyodalmakkal a háttérben, melyben szerepet kapnak a nagyhatalmak is. Terrorista akciók, álságos tervek, piszkos bombák és megfizethető gengszterek kövezik Tomék nehézkes útját az áhított szabadulásig. A regény a korábbi kötet látványos akciói mellett bemutatja a szellemi hadviselést, a könyörtelen stratégák történelemformáló szerepét. Beleolvasva izgalmas, és szövevényes krimi közepébe csöppenünk, mindemellett körképet kaphatunk a korunkat meghatározó alattomos erők nemzetközi összefonódásáról, és a világ eseményeire való ráhatásukról.

Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Remélem minél többen elolvassák a II. részt is, amelyből befolyó bevétel (ahogy a többi könyvé is) a beteg kisgyerekek gyógyítását szolgálja!
dragonita
Ha élőben is találkozni szeretnél A Balkán Angyalai szerzőpárosával, akkor gyere el a könyvbemutatójukra, ahol Bombera Krisztinával beszélgetnek az új kötetről. A rendezvény végén szívesen válaszolnak kérdéseitekre és dedikálják az eddig megjelent könyveiket. A belépés díjtalan, a hangulat kellemes. Könyvek közt együtt egy nemes célért! Könyveik bevétele ezúttal is a Madarász utcai Gyermekkórház Gyermekkor Alapítványát támogatja. A részvétel nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

Szeretettel várnak Mindenkit!
dragonita

Helyszín: Nyugati tér7. Alexandra könyváruház - Pódium
Időpont: ‎2011. április 8. 18:00-21:00

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok