Boldog nyugdíjas évekre rendezkedett be Vágó István, miután 35 év után, egyik pillanatról a másikra véget ért televíziós karrierje. A legendának nincs mitől tartania, hiszen szép összegű nyugdíjat kap, ráadásul komoly megtakarítással is rendelkezik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ikarus
Na nyanya...itt van leirva! Meg egy min.100millát érö villával a II.ker.-ben a Lejtö utcában! De még mindig nem elég...szerepelne...meg jön az anyukájával,hogy az szegény hogy sajnálja öt! Egy beteg pojáca ez a Vàgó!
nyanya001
@Ikarus: A "Legyen ön is milliomos" t
az RTL jól megfizette!
A Fábrynak sem lesz kevesebb a nyugdíja,
az is folyton szerepel mindenütt, ha kell ha nem.
Azt hiszem az sem lakik szükséglakásban.
Ikarus
@nyanya001: Ha szépen lekösszönének és elmennek nyugdijba a kutya sem ugatná meg öket! De ez a beteges magam-sajnáltatása! Meglehet,hogy a Fábry is el fogja ezt játszani!
kiscserkész
Szerintem nagyon befolyásolta a nyugdíját hogy mindig az első sorból tapsolta Gyurcsányt. Most is csak vele tudja elképzelni a jövőjét. Egy féreg nyúlvány.
mindenlében
Szerintetek 160-ból lehet "nagy lábon" élni?. Fedezi a rezsit, meg nem zsíroskenyeret eszik legfeljebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.