Féltékenységi jelenetet rendezett a párbajon Szandika, mert Sanyi a volt nőjével jelent meg a nézőtéren. Szandika toporzékolt és sírva kiabált: Most hova menjek?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ezt véletlenül láttam, mert vendégségben voltunk és vendéglátóink figyelemmel kísérik ezt a "műsort". Na, most amit a Szandika művelt, azt a fiatal, kisgyermekes anyukák szokták megtapasztalni, amikor 2-3 éves csemetéjük üvöltve követeli a kizárólagos figyelmet, amikor új családtag, kis tesó érkezik. Eszerint Szandika szellemileg kb. 2-3 éves szinten van.....na, igazából ezért nem érdekel ez a műsor.....mert ilyen emberekkel van tele.
orogordog
Ezért esett ki, mert egy hisztérika semmi keresnivalója nem volt bent, ilyen rohamai miatt.
De Béci gyerek sem nagyon népszerű!
picike
Csak annyi a nők jók lennének, ha megtanulnának együtt élni az igazsággal,hogy egy férfi aki nem házas az szabad és független és szabadon dönt az élet további folytatásáról is ! hisztérika ellen ez !
Atha
Így első blikkre szó szerint egy "kacsacsőrű emlős"!
...és még hápog is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.