Budapest — Könnyen lehet, hogy Orbán Viktor tiltása ellenére mégis küszöbön áll a kormányzati autóflotta részleges cseréje. A minisztériumok  hivatalos gépkocsivezetői sokat panaszkodnak arról, hogy nagyon rossz állapotban vannak a tárcák szolgálati autói. Szerintük lassan széthullnak alattuk a járgányok.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Akkor vásárolnak, erre lesz, van pénz????
rokkantnyugdijas
Minden lefutott 15 ezer km után szakszervízbe kell vinni minden autót, akkor nem lesz gond!
varrólány
Még hogy nem lehet, a bőrkárpitot varrni! Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Vagy pedig rakjanak oda narancsos matricát.
Feraj49
Talán a bőrülésre,kikopásgátló üléshuzatot kellett volna tenni.Ők hajtják,miért nem vigyáznak rá.Kapjanak 18 éves Zsigulit,vagy Trabantot utána megbecsülik a világmárka Saab-okat.Már megkezdődött a nyavalygás az új autókért.Cseréljenek velem.Odaadom a 17 éves Opelem,amit javítani hordok a szerelőmhöz,mert nekem "csak" ez jár!Új autóban már reménykedni sem merek pedig ledolgoztam negyvenöt évet,nem piálok,nem dohányzom.Karban kéne tartani a fránya autókat.
csótány13
erősen gondolkozom egy repülőjegy vásárlásán.. ha a határon túliak megkapják a szavazati jogot meg meg is vásárolom, nem fogom eltűrni, hogy mások szavazzanak az életemről, úgy látom hogy a kormánynak mindenre van pénze, csak az itt élő emberekre tesz magasról.. ez már felháborító.
csótány13
ui.: a saját munkámból megkeresett, félretett pénzből vásárolt autóval járok dolgozni, és a saját pénzemből tankolom az autómat nap mint nap, és nem is keresek százezreket, az ilyenek meg az alájuk rakott autóban, a benzinkártyával a zsebükben és nem kevés egyéb jogcímeken KAPOTT juttatásokból + nem kevés fizetésből élnek, és még új autót is rakjanak a seggük alá, mert panaszkodnak? én is panaszkodhatnék... nagyon remélem, hogy valaki már észheztéríti ezt a bandát, mert ennek rossz vége lesz, aztán orbánkánk is majd pislogathat... inkább azon törjék a fejüket, hogyan hozzanak létre újabb munkahelyeket, és azokon (meg más munkahelyeken) TÉNYLEGES MUNKÁVAL hogyan tudnak az emberek több fizetést hazavinni...
bocs a kirohanásért, de már szakad a cérna.
nyanya001
@csótány13: Ezzel viszik a családot is ezzel járnak minden hova, mert a
költségtérítésbe az is belefér!
SELIG
A bőrülésen ülni kell, nem a ku..ákkal szétkefélni, meg telehányni. Javítani is lehet a kocsikat, nem széthajtani.
adrenalink
Széthulló országban, széthulló autók...
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez állati. Ezek panaszkodnak? A híradóban volt az a fiatal pár, akik csotrogány Suzukikat törtek fel, gyakorlatilag semmiért. Az egyik öreg mondta is, hogy a legnagyobb érték az autójában az a pár üveg sör volt, amit el se vittek!
Szóval akkor az állampolgár mit is szóljon? Kinek a mije hullik szét? Az életén és egzisztenciáján kívűl?
Jó lenne, ha kevesebbet rínának az elvtársak és azzal foglalkoznának végre, ami a dolguk! (lenne)
Disznópofa
Nagyon fáj már a foguk ezekre az autókra. Addig kell hozzá jutni míg elég fiatal az évjáratuk, úgy az autónak, mint a politikusnak. Még ők jönnek azzal, hogy milyen cselesen jutottak lakáshoz a HM-nél? Egyébként fizettessék meg a lakások tényleges árát, vagy takarodjanak kifelé onnan, hagy vehesse át a fityisz és hagy csinálhassa meg ő is ezt a stiklit. Mi az, hogy minden ilyen lehetőséget elhappoltak tőlük!?
Feraj49
@SELIG: Máskor vetessék le a ku...val a cipőt,vagy szandált,és nem szakítja ki az ülést.
DR Eric CARTMEN
Csak igaza volt lézer jánosnak! AZ ódi s6-os biztos nem hullik szét!
nyanya001
Vagy nem is hullanak szét,
a lecserélés után esetleg megveszik olcsón!
Rafináltak ezek mind!
51kacsa
@nyanya001: Most mondtad el a lényeget! szeretnék én is egy olyan szar autót, ami széthull alattuk! Csak valahogyan elő kell vezetni, hogy új autót akarnak! És a sok idióta fan el is hiszi, még drukkol is Nekik, hogy csak vegyenek! Bezzeg az én rohadt vérnyomáscsökkentőm árát felemelik, mert vettem a bátorságot és kétkomponenses gyógyszert szedek. Ebből spórolják meg az új kocsikat a seggük alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.