BUDAPEST -  Gigi a ValóVilág stábja előtt is elhallgatta múltjának sötét részleteit. Ismerősei attól tartanak, hogy a villa hugicája összeroppan, ha szembesül vele, hogy kínosabbnál kínosabb titkai hetek óta uralják az újságok címlapjait.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@nmaria: A stólbucis post óta érlelődik bennem ez a kérdés. Mindenféle bántó szándék nélkül, de szerinted stól buci nem vétkes, hogy ittasan és bedrogozva közúti balesetet okozott, miközben épp házasságtörést hajtott végre. Most meg arra célzol, hogy minden huszonéves lány 'szopnék' feliratú pólóban árul műmuffot az erotika kiállításon és gyilokpornóban szerepel.
Kedves nmaria szerinted ki az ezek után, aki 'nem rendes'?
TASzSz
Nyitott könyv lett az életük! Megéri?!
Szerintem sok hasonló korú embernek még csúnyább a múltja, de az titok marad a közvélemény előtt, mert jóval több eszük van: nem hozzák magukat "helyzetbe" egy ilyen szenny-műsor kapcsán.
János01
@igrice: Hát a Bérkocsis utcában biztosan elkelne egy pár ezresért.
vukkocska
Aki kijött eddig a villából, mindenki jót nevetett azon, hogy az újságok mit hordtak össze róluk. Giginél sem lesz másképp. Gigit biztos fogja bántani, hogy lejáratják, de ilyen a bulvár sajtó, s ami a népnek kell, azt meg kell adni a népnek. A szennyest.
dox
Olyan naivak és butáK vagytok emberek. Elég egy félreértett szó, vagy egy fél mondat máris kalkulálnak hozzátesznek, kiszinezik a dolgokat. Timeg mint a Szent Biblia történeteit mindent készpénznek vesztek. Megse fordul a csökőtt agyatokban hogy talán alaptalan a hír!! Az a legegyszerűbb ha ocsmárólni vádaskodni, ítélkezni lehet más felett, ebben mi magyarok nagyon jók vagyunk. Mindenki előszeretettel veri más faszán a csollányt, de amikor rólatok állítanak valótlant felvagytokháboródva..... Előbb gondolkozzatok aztán ítélkezzetek!!
Az Éva egy erkölcstelen kiálhatatlan hisztis picsa!! Együttélésre tökéletesen alkalmatlan, Naná hogy egy ilyen embert kell favorízálni!!! Ez megintcsak a Pénzről szól meg arról hogy a hülyéket tartcsuk bent mert azokon lehet jókat nevetni, szórakozni!!! Az a Barom meg azt hiszi mert olyan belső értékei vannak, azért szavazztál visszsa!!! Kívánom mindenkinek akí Évára szavazótt hogy élete során legalább 4-5 hónapot együtt kelljen élnie egy ilyen vehemenciával rendeékező nővel!!!
Szép napot!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.