Teltházas koncertekkel, hatalmas sikerrel zajlik Rhoda Scott és Varnus Xaver országos turnéja, az Orgonák csatája. Szombaton a szombathelyi Arénában lép fel a páros. A turné legnagyobb eseménye vasárnap délután 4 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Nyanya001 : Kedves Nyanyus! Soha ne sajnáld, hogy lemaradtál erről a koncertről, mert sírdogálnál lemaradásod miatt...két olyan világnagyság " évődik " zeneileg, amit lehet,hogy mi, egyszerű halandók soha nem fogunk megérteni. Az egyiknek Bach D-moll toccátája pontosan olyan remekmű, mint a másiknak Ravel zseniális hangszerelése. Ők más dimenziókban járnak, és ezek a dimenziók a számunkra ismeretlenek...Hallgass bele BACH H-moll /grand/ fugájába, és akkor valamit meg fogsz érteni a VILÁGBÓL. /mellesleg a H-moll fuga volt a vizsgadarabom. Álmomba ne jöjjön vissza.... Ha technikailag valami kegyetlen, hát ez az!
De azért hallgass Bachot, hallgass orgona zenét,biztosan megváltozol, mint ahogy én is....
nyanya001
@silber13: Imádom az orgonamuzsikát.
Xavért nagyon szeretem, mert zseniálisnak tartom.
Rhoda Scott zenéjét is , még emlékszem, amikor itt járt,
fergeteges volt.)
silber13
@ Nyanya001 : Nyanyus! Lemaradtál egy grandiózus koncertről, de jusson eszedbe, Te csak a LÁtVÁNYRÓL maradtál le, de a ZENE benned maradt. A látványt hamar felejti az ember, de a zenét, a dallamot soha! Vigasztaljon ez a tudat... Minden jót Nyanyus.....
silber13
@Nyanya001 : Én még emlékszem a fiatal Rhoda Scott hangversenyére. Hiába zenélt óriásit, pl: az OMEGÁS Benkő szeme majd kiesett a rohadtul csinos csaj látványán! A zene sokadlagos volt. Benkőn meg is látszott, és meg is látszik.
nyanya001
@silber13: Bizony csinos volt de a zenéje sem volt kutya))
Nem véletlenül Hofi is parodizálta:
videa.hu/videok/vicces/hofi-geza-rhoda-scott-parodia-4ovPXjM90y0Hszzn
Dr. Akula
@silber13: @nyanya001: és mennyit tanítottam őket, hogy ne üssenek mellé...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.