Budapest - 130 új keresztnevet jegyeztek be tavaly a magyar utónévkönyvbe, ám még többet utasítottak el.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Ez a magyar nyelv megcsúfolása!
Nem kellene engedélyezni egyiket sem!
Annyi szép magyar nevünk van, bőséges a választék..............
Wattman
nem... ez csak a szennylapok a szennycsatornák és a fiatalság óvszernélküli közösülésének az eredménye akik arra nem gondolnak hogy oké amíg a pulya hordozható méretű nincs gond a hülye nevével de amikor már felnő kicsit sem lesz cinkes ha a suliban eligazításon a következő hangzik: "te felhő állj a szivárvány elé babócát meg tegye valaki tisztába" xDDDDDDDD
a Pepita
Van amikor a vezetéknévvel van a gond. Pár éve a férjem osztályában volt egy gyerek, akinek ez volt a neve: Punci Csaba. /Becsületszavamra/ Hát el lehet képzelni, hogy ennek a srácnak milyen volt a gyerekkora. Sírva könyörgött a férjemnek, hogy segítsen a névváltoztatásban, de amíg kiskorú egy gyerek, ezt csak a szülei tehetik meg. A legnagyobb barom mégis egy fiatal tanár kolléga volt, aki odakiáltott a zsibongóban ennek a srácnak. Gyere ide édes Puncikám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.