Hogy mennyire számít közszolgálati tevékenységnek a herceg esküvőjének élő közvetítése, nem tudom, mindenesetre azok sem maradnak le az évszázad lagzijáról, akiknek csak alumínumtekervény szépeleg a tévéjükön. Ugyanis az MTV, a Duna Televízió és az MR1 Kossuth Rádió is beszámol a ceremóniáról.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez ám a kényelem! Palika fürdőzik, viktor Videoton meccsre megy. Jobb híján, miután senki nem hívta meg őket sehova. Valószínű, ezután sem hívják ezt a két csipást hívni sehova, hacsak Kiszel szerűen nem tolakodnak. Szőke paróka ajánlott!!!!
profon
Jömagam a ceremónia alatt a TV4-en fogom nézni a hogyan készült a "szabadítsuk ki cápa kettőt ,visszatér 3" című folytatásos teleregény ismétlését ! :))
Bandita
Van itt elég cirkusz! Ki a szart érdekli aszt sok ostoba Angol hogy eszetlen sok pénzt pazarol holmi eszetlen csíndaratára.Amikor a világ népessége nyomorog vagy ép az atom katasztrófával van elfoglalva!!! Szégyen ez egész Európára...
csutak
Az angoloknak bármit mondhatsz kivéve ha a Királynőt akarod szidalmazni!
Nagyon meglepő volt tapasztalni azt, hogy Walestől Írországig mindenütt feltétel nélkül tisztelik! Ez nem jelenti egyben azt is, hogy szeretnék!
De tévedésből sem hallottam az ott eltöltött nyolc hónapom alatt senkitől a Királynőre rossz szót.
Nekünk meg itt van ez a széllelbélelt Snittpalink, akit eddig tiszteltem, de sikerrel leharcolta a tiszteletet sajnálatra!
coyote3
A nyomorultnak akkor kétszer is kell majd elválnia? :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.