Vesztegetés miatt nyomoz az ügyészség Bánsági Ildikó ellen. Az elismert és népszerű színművészt egy tévénéző jelentette fel, mert Szilágyi János műsorában egy rendőri igazoltatásról mesélt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Amúgy szerintem még lesz neki büntetése amit nem fog tudni elintézni kéz alatt....
szikar65
Kandúr barátomnak: nem lesz neki büntetése. Ez az egész hír nem az Ildikóról szól, úgy hogy nyugodj le, ebbôl nem lesz újabb stohl-féle tetemrehívás. A tendencia az, ami megdöbbentô, ettôl kezdve elgondolkodom, hogy bármit is tettem, az az új játékszabályok szerint hány évet érhet... ha esetleg te ÚGY akarod.
Szörnyû.
Csizmás Kond
@szikar65: Elmagyarázom miként értettem...
Mivel korrupcióval vádolja a rendőröket, ha netalán ismét ellenőrzik és csak csekély hibát találnak is, amit egyébként el szoktak nézni a neves embereknek, megbüntetik.....
szikar65
"A történet elején egyébként Bánsági külön meg is említette, hogy nem ő kezdeményezett, pont azért, hogy a vesztegetés gyanúját elkerülje. Egy tévénézőnek azonban megütötte a fülét a sztori, és feljelentette a művésznőt, aki ellen nyomozás folyik vesztegetés gyanújával." (Forrás: Bors Online)

Nem. Nem szokták elnézni neves embereknek. Sôt.

Ezek után javaslom, sôt követelem, hogy Bánsági Mûvésznô azonnal, lélekszakadva rohanjon, és felelôs, kötelességtudó állampolgári minôségében cserélje le a már két és fél éve lejárt egészségügyi csomagot az autójában. Különben jaj lesz.
dragonita
A híradóban azt mondták mindkét fél kaphat börtönbüntetést, valószínűleg felfüggesztettet, ha bizonyíték lesz rá.
csutak
kinyalhatják neki ha megengedi!

Egy másik topicban pedig leírtam miként ítéli meg a legfőbb ügyészség az ilyen bejelentéseket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.