Az azerbajdzsán Ell/Nikki duettet alkotó Eldar Kasimov és Nigyar Djamal Running Scared című száma nyerte az 56. Eurovíziós Dalverseny döntőjét a düsseldorfi Esprit Arenában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ilyen gyengusz felhozatalt... Kb. a fele felbuzi nyalgep fiucsapat volt.
adrenalink
@csikknorisz: Emlékszel, hogy márc.12-én Beszélgettünk Katiról, meg a Csík zenekarról? Most visszanéztem, annyit tévedtem, hogy akkor a 15. helyet jósoltam neki. Tévedtem!
csikknorisz
@pofátan: Emlekszem, de akkor a dal volt a fo tema, nem az eloado. Vegulis nem tevedtel sokat:) Drukkoltam neki, bar nem az en mufajom /rocker vagyok, vallalom:)/, sokkal porgosebb zene volt egy rakas tobbinel, amiket felpontoztak. A szovege Wolf szamanak se volt jobb, de legalabb a zeneje ritmusosabb a tinglitangli csopogosnel. Rajta kivul meg a moldavok tetszettek, nagy showt adtak elo, es rrrohadtul kifiguraztak az angol kiejtest. Nem tehetek rola, az erzelgos, lassu dalokat valahogy nem komalom. :)
adrenalink
@csikknorisz: Én csak hallgattam a dalokat, így a látvány nem befolyásolt. Meg kell állapítanom a FELHOZATAL alapján jobb helyezést érdemelt volna. És itt jön a politika! Kiktől kaptunk szavazatot? Kettős állampolgárság ide, kettős állampolgárság oda sz@rnak a fejünkre... De majd a dal utóélete eldönt mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok