Igényes klubkoncertek minden héten a belvárosi Szeparé Bisztróban! (Belépés kizárólag Szeparé klubtagsági kártyával, vagy jelszóval.)

Feltöltő: hartlkata
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hartlkata
Szeparé Bisztró Open napok

Büszkék vagyunk arra, hogy a Szeparé Bisztró deszkáin a magyar könnyűzenei élet kiválóságai fordulnak meg hétről-hétre.
Programjaink összeállításakor a legnagyszerűbb magyar zenekarok közül válogattunk, nem kevés teret adva különleges zenei csemegéknek is, hogy mindenki könnyedén találjon kedvére való muzsikát. Színpadunkon olyan elismert előadók fordultak már meg, mint a PUF, a Colorstar, a Mystery Gang, valamint Jamie Winchester & Hrutka Róbert utolsó előtti koncertjének is a Szeparé Bisztró adott otthont.
2008 októberétől a nagyközönség számára is elérhetővé váltak koncertjeink!
Az adott napokon Szeparé klubtagjaink továbbra is ingyenesen látogathatják programjainkat. Tagsági kártyával nem rendelkező vendégeink azonban belépő vásárlása ellenében gazdagodhatnak egy felejthetetlen zenei élménnyel!

Jegy & koncert információk

A Szeparé Bisztró koncertek látogatása Szeparé klubkártya tulajdonosoknak ingyenes.
Kártyával nem rendelkező vendégeink a Szeparé Bisztró Open napok keretén belül (K-Sz-Cs) belépő vásárlása ellenében nézhetik meg koncertjeinket.
A belépő megvásárolható a helyszínen 900Ft-ért.
Webes elő regisztrációval a jegy 700Ft, melyet szintén a helyszínen lehet megvásárolni a www.szeparebisztro.hu/jegy oldalon leadott regisztráció után.
Egy elő regisztrációval maximum 4, minimum 1 fő jelentkezésére van lehetőség.
Az elő regisztráció a rendezvény előtt 24 órával lezárul, ezután jegyek csak a helyszínen kaphatóak!
Koncertkezdés: 20:00

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.