A Nemzeti Színház 2010/2011-es évadát értékelte, valamint a jövő színházi szezonra vonatkozó terveit ismertette Alföldi Róbert sajtótájékoztatóján. A helyszínen egy újságírónő az alábbi kérdést tette fel a teátrum igazgatójának:Azok után, hogy nagy íróink műveit ilyen provokatív és megosztó módon vitte színpadra, nem gondolja, hogy le kellene mondani? Nem. – hangzott a válasz Alfölditől. Ezt követően az iránt érdeklődött, hogy a Nemzeti Színház igazgatója megnézetné-e 12 éves gyerekekkel ezeket a darabokat, konkrétan utalva Az ember tragédiája című darab legutóbbi bemutatójára. A színmű Alföldi-féle verziójában csoportos szex és orális szex is bőven látható. Alföldi erre azt válaszolta: Meg bizony! Majd szó szerint a következőket mondta az újságírónőnek: „Önnek pedig kívánok ilyen orális szexet innentől kezdve egész életében.”

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@gabrella: Hallod, olvasod és nem érted!!
Tudjuk!! :))
a Pepita
@gabrella: Tetszik neked Michelangelo Buonarroti Dávid-szobra? Hát Leonardo Da Vinci Mona Lisa képe? Mind a kettőt homoszexuális készítette.
másvirág
@Klári: Egy világ omlik össze bennűnk ,ha kiderűl,hogy a modellek is "melegek" !
feketeözvegy
A legnagyobb művészek melegek voltak, és most is azok. Ha nem alkottak volna bizony sokkal szegényebb lenne a világ.......
Alföldi szerintem kiváló művész, az pedig hogy a fiúkat szereti a magánügye.......
Megjegyzem én is a fiúkat szeretem.........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.