Kiszel Tünde bíróság elé akarja vinni Fluor Tomit, aki egy, az interneten keringő videóban nyomdafestéket nem tűrő módon beszél a naptárdíváról.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Kiszel egy naiva, Karda Beátával egy jó párost alkotnának, viszont annyira jóindulatúak, hogy nem lehet rájuk haragudni, ők nem bántanak másokat.
dragonita
www.nlcafe.hu/sztarok/20110531/sarka_kata_nekiment_kiszelnek/

Sarka Kata nekiment Kiszel Tündének a legnagyobb közösségi portálon. Hajdú Péter felesége ugyanis nehezményezi, hogy Kiszel be akarja perelni Fluor Tomit, a Mizu című sláger szerzőjét, aki ittasan egy buliban igencsak csúnya stílusban beszélt róla. Sarka Kata szerint Kiszel csak magát járatja le. „Kiszel Tünde megint bebizonyította, hogy 50 felett, a korral nem lesz intelligensebb az ember! Perelni akar egy 20 éves fiút, aki 2 évvel ezelőtt részegen mondott valamit, amikor még ismert sem volt, majd bocsánatot kért. És mégis perel! Ja, és megkérdezi, hogy ki az a Fluor Tomi? Az utóbbi egy évben többet dolgozott, többet tett le az asztalra, mint Tündi valaha! Gusztustalan! Gratulálok hozzá...” – írta Sarka Kata a Facebook-oldalon.

Kutyafüle
@dragonita: Kiszel Tünde megint bebizonyította, hogy 50 felett, a korral nem lesz intelligensebb az ember! Perelni

kommentár nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!
dragonita
@csutak: Az a lényeg, hogy róla is beszéljenek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.