Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem a neten, ahol a következő találat lett az első.  A linken ott virít a CBA napraforgó étolaj fantázianevű készítménye. Azért mondom, hogy fantázianevű, mert a mellette szereplő vámtarifaszámról kiderült, hogy nem a napraforgó étolajat jelöli, hanem egész pontosan ez a megnevezés tartozik hozzá:   "Más, finomított kukoricaolaj nem műszaki vagy ipari felhasználásra"   Hogy a VTSZ szám lett-e elrontva, vagy az üvegben nem az szerepel-e, ami rá van írva, nem tudom. További jó étvágyat mindenkinek. Legalább nem gépolaj, ennek igazából örülni kéne.

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vásárolj magyar árut magyar üzletláncban!
Minek?
Ha szart kapok olcsóbban is megvehetem a múltinál!
feketeözvegy
@nyanya001: tegnap vettem 3In1 Mokate XXL kávét a Sparban 578 ft-ért, de az öltözőben felejtettem, ezért reggel a magyar tulajdonú sarki boltban akartam venni, kapaszkodj meg ugyanaz a termék 879 ft-ba kerül. Természetesen nem vettem meg.
DR Eric CARTMEN
Azért érdekes, ha bármi élelmiszerrel kapcsolatos hír van, csak a CBA dagadt emberét kérdezik meg. Pár hónapja végeztek egy vizsgálatot melyik üzletekben árulják a legtöbb magyar árút. a Match lett az első- a CBA csak a harmadik. Tegnap közölték hogy "piacra" dobják a zárolt-tartalék cukrot. Na vajon melyik üzletlánc fogja árusítani???? Úgy van ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.