Kétlaki életet élt Liptai Claudia kollégája, akivel korábban félreérthető helyzetben kapták le egy kocsiban ülve. Péter felesége csak a napokban tudta meg, hogy a kalandnak van folytatása.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Horizont: Akkor talán mégsem én lennék az, aki keveset tud az életről!! :))
Akit megcsalnak, az nem jól választott partnert, vagy más "hibája" van, aki megcsal, az nem jól választott partnert, vagy más "hibája" van!! Vagyis a kritikus partnerkapcsolatokban a "partnerek" rosszul választották meg egymást és "az" a kapcsolat nem működik!! Ehhez mi köze van a "harmadiknak", a szivárvány bármely szinének, vagy a gyereknek??
Kikérni persze lehet!! Az könnyebb, mint felelősen partnert választani!! (Vagy kulturáltan elválni és új partnerrel folytatni!!
A Claudiát egyébként én sem ismerem, - nem járunk egy társaságba - és "kevés élettapasztalatomat" nem is rá "hegyeztme ki", és - szerintem - semmivel sem különb bármely más nőnél, ezért aztán a celebes izédre nem válaszolnék!!

marlin
@Horizont: 1972-ben nősültem!! :)) És semmiről nem akarlak meggyőzni!!
Ha az exfeleség nem tudja megvédeni a házasságát, akkor SZÉPEN, CSENDBEN váljon el, és nincs miről vitázzunk a "propelleren"!!
Erika 53
@Erika 53: Bocsi most irtam eloszor hozzaszolast. Nem eleg megszerezni valakit, ha igazan szeretjuk ,meg is kell tudni tartani. Oda vonzodik az ember ahol tobb szeretetet kap. Azt hiszem ezt nem kell reszletezni.
ila51
@Erika 53: Legtöbb ember odavonzódik ahol több szeretetet kap , de vannak akik a vadászatot többre becsülik a zsákmánynál . A zsarolás a hét fő bűn egyike , még ha ultimátumnak hívják is.
marlin
Érdekes lélekre vall, amikor félresikerült kapcsolatok alanyai Pl. "claudiákat" okolnak a saját tévedéseikért!!
Szerintem(!) meg kell gondolni, hogy kivel köt az ember házasságot!! (meg azt is, hogy - akinek olyan a természete - kivel megy a presszóba)
És meg kell(ene) tanulni - az elhagyott asszonyoknak (is) - kulturáltan sírni, kulturáltan élni, problémát megoldani, és ha "egyedül nem megy" akkor pszichológushoz kell menni, nem a Bors-hoz!!
Részemről (itt) befejeztem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.